Bel ons op: (036) 534 24 10
Banketbakkerij Schep – sinds 1939
altijd feest met de lekkerste taarten en het heerlijkste gebak

Bezorgen en bestellen

Waar is het feestje…?
Banketbakkerij Schep is gevestigd op Traverse 1 in winkelcentrum Stadshart Almere. Wij bezorgen in heel Almere. Bezorgkosten worden bij je bestelling automatisch berekend op basis van kilometervergoeding vanaf onze winkellocatie Stadshart. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling in onze winkel af te halen op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Hoe plaats ik een bestelling?
Online taart of gebak bestellen via www.bbschep.nl gaat in vier eenvoudige stappen:

Stap 1: Maak een keuze en vul je winkelwagen.

Stap 2: Klik op ‘bevestigen’ en kies uit betalen via: iDEAL, Factuur of Ophalen. Bij ophalen in onze winkel kun je uiteraard contant of met pin betalen. Je kiest bij het afrondscherm voor de optie ‘iDEAL’ en selecteert je bank. Vervolgens klik je op ‘Plaats je bestelling’. Je wordt doorgeleid naar je eigen bankomgeving voor internetbankieren en kunt de betaling doen.

Betalen met iDEAL
Je kiest bij het afrondscherm voor de optie ‘iDEAL’ en selecteert je bank. Vervolgens klik op je op ‘Plaats je bestelling’. Je wordt doorgeleid naar je eigen bankomgeving voor internetbankieren en kunt de betaling doen. Wanneer de betaling is bevestigd, komt je bestelling binnen in ons systeem en wordt deze zo snel mogelijk als order behandeld.

Creditcard (American Express/Master Card/ VISA)

Je kiest bij het afrondscherm voor de optie ‘Creditcard’.

Hoe veilig is online betalen op bbschep.nl?
Bij het verwerken van online betalingen op Thuisbezorgd.nl maken wij gebruik van beveiligde SSL-pagina’s. Dit betekent dat deze pagina’s zijn beveiligd om de bescherming van persoons- en betalingsgegevens te waarborgen. Zo kun je er zeker van zijn dat deze gegevens alleen zichtbaar zijn voor jou en voor ons, en alleen ter verwerking van je betaling en bestelling.

Bezorgen
Wat is de bezorgduur van mijn bestelling?
Banketbakkerij Schep heeft een productietijd nodig van ten minste 1 werkdag (24 uur). Voor grote bestellingen vanaf 5 taarten en meer of complexe bestellingen, zoals een bruidstaart, geldt een levertijd in overleg. Neem contact met ons op (036) 534 24 10 en verifieer je online bestelling. Wij adviseren je om een online bestelling bij voorkeur ten minste drie werkdagen tevoren te plaatsen.

Wanneer bezorgen jullie?
Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 14:00 uur, mits ten minste 48 uur tevoren aangevraagd. Banketbakkerij Schep bezorgt tussen 09:00 en 11:00 uur en tussen 11:00 en 14:00 uur. Op zondag bezorgen wij niet.

Bezorgkosten Almere
Vanaf 1 maart 2018 hanteert Banketbakkerij Schep standaard bezorgkosten voor heel Almere, ongeacht de afstand vanaf onze winkel aan de Traverse 1. Per afleveradres betaalt u slechts 5 euro.

Indien je kiest voor bezorgen, dan worden de bezorgkosten automatisch opgeteld en apart getoond op je bestelorder.

Besparen op bezorgkosten
Wil je er zeker van zijn dat je jouw bestelling op tijd in huis hebt, haal die dan op in onze winkel. Bij besteding vanaf 25 euro en op vertoon van je parkeerkaart vergoeden wij het eerste uur parkeren. Banketbakkerij Schep is slechts 1 minuut lopen van P6 Hospitaalgarage en P7 Schippergarage.

Mijn bestelling is te laat bezorgd
In alle gevallen adviseren wij je eerst contact op te nemen met onze winkel (036) 534 24 10. Te laat bezorgen kan gebeuren als gevolg van verkeersopstoppingen of door overmacht, zoals extreme weersomstandigheden. Een enkele keer kan ook onze bezorgservice autopech krijgen of plotseling uitvallen. Wij vragen daarvoor begrip.