Actueel
Suiker, zout en allergieën
De laatste jaren wordt er veel gesproken over ons voedsel en lijkt het of er steeds meer soorten allergieën bijkomen. In vrijwel al onze producten verwerken wij suiker, zout en zuivelproducten. Dan kan haast ook niet anders bij banketbakkersproducten. Net als bij zoveel andere producten en etenswaren en bij een normaal eet- en leefpatroon geldt: snoep en eet met mate. Een taartje of gebakje op zijn tijd kan geen kwaad.
Suikervrij
Banketbakkerij Schep heeft jarenlang suikervrije chocolade en gebak in haar assortiment gehad. De vraag ernaar was echter nihil. Op verzoek kunt u bij Schep suikervrij gebak en suikervrije producten bestellen. Informeer in onze winkel naar de mogelijkheden.
Voorlichting
Voor voorlichting over verantwoord en bewust eten en snoepen verwijzen wij u graag naar landelijke voorlichtingscentra. Zij kunnen gericht voorlichting geven over allerlei actuele voedingsonderwerpen.
Wilt u bijvoorbeeld meer weten over ziekten en allergieën (gluten, lactose, koemelk, cholesterol, suiker, etc.) dan verwijzen wij u graag naar het nationale Voedingscentrum:
https://www.voedingscentrum.nl/professionals/ziekten-en-allergie-n.aspx